Despre noi

Bine ați venit la Fabrica de Stickere, magazinul online pentru autocolante de perete noi și distractive, autocolante printate, tablouri canvas și tapet. Produsele noastre de calitate premium sunt disponibile în diverse culori și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceva care să vă placa și să se potrivească cu interiorul casei Dumneavoastră!

Avem o gamă uriașă de autocolante de perete. Ele sunt realizate din autocolant autoadeziv, și sunt foarte ușor de aplicat pe perete (și dacă vă răzgândiți și doriți să redecorați sunt, de asemenea, foarte ușor de îndepărtat!). Proiectele noastre includ uimitoare modele florale și ornamentale, citate și cuvinte, skylines, și, desigur, o mare gamă de autocolante de perete pentru copii , pentru a menționa doar câteva.

Fabrica de Stickere nu este numai despre autocolante de perete! În cazul în care vă decideți să decorați folosind imaginile noastre de perete, veți avea posibilitatea de a alege modelul preferat pe diverse suprafețe: autocolant, canvas, tapet. Dar asta nu e tot, avem, de asemenea, autocolante decorative pentru ferestre și uși … și multe altele! Nu ezitați să ne contacțati pentru informații chiar dacă produsul dorit nu se regăsește la noi in Magazin.

Produsele noastre decorative sunt realizate in Europa si vă garantăm o calitate superioară. Dacă ați navigat prin întregul nostru site și încă nu ați găsit ceea ce cautați  suntem bucuroși să vă ajutăm cu serviciul nostru de produse personalizate. Pur și simplu trimiteți-ne preferințele dvs. prin e-mail, și vom încerca le facem realitate!

Pentru orice alta informatie legata de activitatea noastra nu ezitati sa luati legatura cu noi in sectiunea Contact .